Hälsning från händelsernas centrum

Palestinierna lever rövare en hel dag och detta är vad den hjärntvättade svensken blir serverad.

Palestinierna kan skicka raketer mot Israel hur länge som helst utan att TT eller någon annan bryr sig. Men när israelerna till slut svarar – det vill säga SKYDDAR SIG SJÄLVA – så kommer rubriker som alltid insinuerar att israelerna attackerar.

Jag låter den allvetande svensken ta del av dessa ord.
Min vän i Ashdod skrev dessa rader igår kväll, medan raketerna flög över hans huvud.

”15 minutes ago my town was attacked by Palestinian terrorists with missiles. A siren was heard while we were giving shower to our kids. We took the kids wet out of the shower and ran 2 floors down to the bomb shelter as we have 45 seconds from the second the alarm sounds till the missile hits. As we approached the bomb shelter a loud explosion was heard. This is reality in Israel. Imaging yourself and your kids in a similar situation. Would you agreed to live like this?”

Även i dag söndag pågår denna terror. Har du läst om det i någon svensk tidning?

Bonus: missa inte att i svennemedia så stryper dessutom den onde juden den gulletussiga palestiniern.